×

Cele mai recente tendințe în machiaj pentru sezonul primăvară-vară

Photo Makeup trends

Cele mai recente tendințe în machiaj pentru sezonul primăvară-vară

Machiajul este o formă de artă și autoexprimare care ne permite să ne punem în valoare frumusețea și să ne simțim încrezători în propria piele. Tendințele în machiaj se schimbă de la un sezon la altul, iar pentru sezonul primăvară-vară 2021, există câteva direcții clare care domină industria frumuseț Este important să ne adaptăm machiajul la aceste tendințe pentru a fi în pas cu moda și pentru a arăta fresh și modern. În acest articol, vom explora cele mai populare tendințe în machiaj pentru sezonul primăvară-vară 2021 și vom oferi exemple de produse și tehnici de aplicare.

Nuanțe pastelate pentru un look fresh și primăvăratic

Una dintre cele mai populare tendințe în machiaj pentru sezonul primăvară-vară 2021 este utilizarea nuanțelor pastelate. Aceste culori delicate și luminoase adaugă un aer fresh și primăvăratic oricărui look. Culorile pastelate pot fi folosite pe pleoape, pe obraji sau pe buze pentru a obține un aspect luminos și feminin.

Pentru a obține un look fresh și primăvăratic cu nuanțe pastelate, puteți încerca să aplicați o umbră pastelată pe pleoape, urmată de un rimel negru pentru a evidenția genele. Pentru obraji, puteți folosi un blush roz sau piersică și pentru buze, puteți alege un ruj într-o nuanță pastelată de roz sau coral. Pentru a obține un aspect mai intens, puteți adăuga un strat subtil de iluminator pe pomeți și pe arcul lui Cupidon.

Buzele roșii – un clasic care rămâne în tendințe

Buzele roșii sunt un clasic în machiaj și rămân în tendințe și pentru sezonul primăvară-vară 2021. Această culoare puternică și seducătoare poate transforma instantaneu orice look și poate adăuga o notă de eleganță și rafinament.

Pentru a adapta buzele roșii la tendințele actuale, puteți încerca să optați pentru o nuanță de roșu mai vibrantă sau mai închisă, în funcție de preferințele personale și de tonul pielii. Pentru a obține un aspect impecabil, asigurați-vă că buzele sunt bine hidratate și exfoliate înainte de aplicarea rujului. Puteți folosi un creion de buze în aceeași nuanță ca rujul pentru a defini conturul buzelor și pentru a preveni migrarea culorii.

Eyeliner grafic – un look indraznet și modern

Eyelinerul grafic este o tendință puternică în machiaj pentru sezonul primăvară-vară 2021. Acest look indraznet și modern poate adăuga o notă de dramatism și expresivitate oricărui machiaj.

Pentru a realiza un eyeliner grafic, puteți folosi un eyeliner lichid sau un creion de ochi într-o nuanță intensă, cum ar fi negru sau albastru electric. Trasați o linie dreaptă și precisă de-a lungul liniei genelor superioare și extindeți-o într-un aripioară ascuțită la colțul exterior al ochiului. Puteți experimenta și cu diferite forme și stiluri de eyeliner grafic, cum ar fi linii curbate sau triunghiuri.

Glow natural – machiajul cu aspect natural și strălucitor

Un alt trend important în machiaj pentru sezonul primăvară-vară 2021 este aspectul natural și strălucitor al pielii. Acest look fresh și luminos pune accent pe hidratarea și îngrijirea pielii, evidențiind frumusețea naturală.

Pentru a obține un glow natural, începeți prin aplicarea unei baze hidratante pentru a pregăti pielea. Apoi, aplicați un fond de ten ușor sau o cremă colorată pentru a uniformiza tonul pielii. Pentru a adăuga strălucire, puteți folosi un iluminator lichid sau pudră pe pomeți, pe arcul lui Cupidon și pe vârful nasului. Evitați să aplicați prea mult produs pentru a obține un aspect subtil și natural.

Sprâncene groase și naturale – tendința care a venit să rămână

Sprâncenele groase și naturale sunt o tendință în machiaj care a venit să rămână și pentru sezonul primăvară-vară 2021. Această tendință pune accent pe forma naturală a sprâncenelor și le evidențiază frumusețea.

Pentru a obține sprâncene groase și naturale, puteți folosi un creion de sprâncene sau o pudră într-o nuanță apropiată de culoarea naturală a sprâncenelor. Umpleți spațiile goale cu mișcări ușoare și precise, urmând forma naturală a sprâncenelor. Pentru a fixa sprâncenele în loc, puteți aplica un gel de sprâncene transparent sau colorat.

Smokey eyes în culori neașteptate – un twist modern al unui look clasic

Smokey eyes-ul în culori neașteptate este un twist modern al unui look clasic și este o tendință puternică în machiaj pentru sezonul primăvară-vară 2021. Această abordare îndrăzneață adaugă o notă de originalitate și creativitate oricărui machiaj.

Pentru a realiza un smokey eyes în culori neașteptate, puteți încerca să folosiți nuanțe intense și vibrante, cum ar fi albastru electric, verde smarald sau mov închis. Aplicați o umbră închisă pe pleoapa mobilă și estompați-o în pliul ochiului. Apoi, aplicați o nuanță mai deschisă pe pleoapa superioară și sub sprâncene pentru a adăuga dimensiune. Finalizați look-ul cu un rimel negru și un creion de ochi în aceeași nuanță ca smokey eyes-ul.

Machiajul cu aspect de piele hidratată și sănătoasă – tendința care pune accent pe îngrijirea pielii

Machiajul cu aspect de piele hidratată și sănătoasă este o tendință puternică în machiaj pentru sezonul primăvară-vară 2021. Acest look pune accent pe îngrijirea pielii și pe obținerea unui aspect proaspăt și luminos.

Pentru a obține un machiaj cu aspect de piele hidratată și sănătoasă, începeți prin aplicarea unei baze hidratante pentru a pregăti pielea. Apoi, aplicați un fond de ten ușor sau o cremă colorată pentru a uniformiza tonul pielii. Evitați să aplicați prea mult produs pentru a obține un aspect natural. Pentru a adăuga strălucire, puteți folosi un iluminator lichid sau pudră pe pomeți, pe arcul lui Cupidon și pe vârful nasului.

Culori neon – un accent îndrăzneț pentru un look de vară

Culorile neon sunt un accent îndrăzneț și vibrant care adaugă o notă de energie și veselie oricărui machiaj de vară. Această tendință în machiaj pentru sezonul primăvară-vară 2021 este perfectă pentru cei care doresc să iasă în evidență și să experimenteze cu culorile.

Pentru a folosi culorile neon în machiaj, puteți încerca să aplicați o umbră neon pe pleoape sau să adăugați un accent neon pe linia genelor inferioare. Puteți, de asemenea, să folosiți un ruj sau un lac de buze într-o nuanță neon pentru a adăuga un pop de culoare buzelor. Asigurați-vă că restul machiajului este mai subtil pentru a permite culorilor neon să iasă în evidență.

Machiajul cu aspect glossy – tendința care aduce strălucire și volum buzelor și ochilor

Machiajul cu aspect glossy este o tendință puternică în machiaj pentru sezonul primăvară-vară 2021. Acest look aduce strălucire și volum buzelor și ochilor, adăugând o notă de senzualitate și glamour.

Pentru a obține un machiaj cu aspect glossy, puteți folosi un luciu de buze transparent sau colorat pentru a adăuga strălucire și volum buzelor. Puteți, de asemenea, să aplicați un luciu de pleoape pe pleoape pentru a adăuga strălucire ochilor. Asigurați-vă că restul machiajului este mai subtil pentru a permite aspectului glossy să iasă în evidență.

Accente de glitter – un look strălucitor și glam pentru ocazii speciale

Accentele de glitter sunt perfecte pentru ocazii speciale și adaugă un look strălucitor și glam oricărui machiaj. Această tendință în machiaj pentru sezonul primăvară-vară 2021 este perfectă pentru cei care doresc să iasă în evidență și să atragă atenția.

Pentru a folosi accentele de glitter în machiaj, puteți aplica o umbră cu particule de glitter pe pleoape sau puteți adăuga un accent de glitter pe linia genelor superioare sau inferioare. Puteți, de asemenea, să folosiți un ruj sau un lac de buze cu particule de glitter pentru a adăuga un pop de strălucire buzelor. Asigurați-vă că restul machiajului este mai subtil pentru a permite accentelor de glitter să iasă în evidență.

Concluzie

Tendințele în machiaj pentru sezonul primăvară-vară 2021 aduc o varietate de opțiuni pentru a ne exprima creativitatea și a ne pune în valoare frumusețea. De la nuanțe pastelate și buze roșii clasice, până la eyeliner grafic și machiaj cu aspect glossy, există o tendință pentru fiecare stil și preferință. Încurajăm cititorii să încerce aceste tendințe și să se joace cu machiajul pentru a obține un look fresh și modern. Machiajul este o formă de artă și autoexprimare, așa că nu există reguli stricte – doar imaginație și curaj să experimentăm!

Dacă sunteți în căutarea celor mai recente tendințe în machiaj pentru sezonul primăvară-vară, vă recomandăm să verificați acest articol interesant de pe incisivdemures.ro. Aici veți găsi o varietate de idei și sfaturi despre cum să vă actualizați rutina de machiaj pentru a fi în pas cu tendințele actuale. De la culori vibrante și strălucitoare până la tehnici inovatoare de aplicare a machiajului, acest articol vă va inspira să experimentați și să vă reinventați look-ul în acest sezon.